Mail ons Bel ons Bezoek ons op LinkedIn Bezoek ons Youtubekanaal

Versterking in het Redenko Energy Team!

Mijn naam is Daan Frijters, sinds september 2022 ben ik werkzaam bij Redenko. Ik ga me voornamelijk bezighouden met afleversets en sales. Eens per week, op dinsdag, ben ik in de collegebanken te vinden. Ik studeer namelijk technische bedrijfskunde in Tilburg. Wat ik leer tijdens deze opleiding kan ik vervolgens direct in het werkveld toepassen.

Medewerker Daan Frijters

Ik heb passie voor bedrijfsvoering, techniek, optimalisatie, relatieonderhoud en nog veel meer. Bij Redenko krijg ik de mogelijkheid om toe te passen wat ik geleerd heb en kansen aanpakken waar ik mogelijkheden zie.

Duurzaamheid vind ik erg belangrijk. We leven in een tijd waarbij dit onderwerp in ieder project terug dient te komen. Redenko kan een bijdrage leveren in de energietransitie. Met onze producten kan energie efficiënter gebruikt worden en daardoor is er minder energieverspilling. Wij kijken graag samen met onze klanten hoe we dit in hun specifieke situatie kunnen toepassen.

Redenko bezit alle kennis over technische installaties. Ik zal ervoor zorgen dat deze kennis op de juiste manier toegepast kan worden bij uw project. Zo zorgen we ervoor dat u de optimale steun ontvangt.

Direct contact heeft bij mij de voorkeur, ik sta u graag te woord.