Mail ons Bel ons Bezoek ons op LinkedIn Bezoek ons Youtubekanaal

Renovatie van het Stadskantoor te Roosendaal

Redenko levert de droge koeler, warmtewisselaar en buffervaten voor Stadskantoor te Roosendaal!

Redenko heeft in opdracht van Van Dijnsen Installatietechniek en Beveiligingen meegewerkt aan de renovatie van het Stadskantoor te Roosendaal. Het Huis van Roosendaal word circulair verbouwd, de materialen welke worden verwijderd worden zoveel mogelijk opgeknapt en hergebruikt. Verder heeft men de ambitie om een energieneutraal gebouw te realiseren. De producten van Redenko passen perfect bij deze ambitie.

De warmtewisselaars, buffervaten en droge koelers welke wij hier hebben geleverd dragen bij aan een betrouwbare en efficiënte energievoorziening. De stalen buffervaten voor de opslag van verwarmings- en koelwater zijn gelaagd en af fabriek geïsoleerd uitgevoerd, waardoor de opgeslagen energie optimaal gebruikt wordt. De droge koeler en platenwarmtewisselaar zijn perfect op elkaar afgestemd, waarmee de gebruiker verzekerd is van een behaaglijk binnenklimaat in alle omstandigheden.

Alhoewel de installatie nog niet gereed is wensen wij de gemeente en bewoners van Roosendaal alvast veel plezier met hun nieuwe onderkomen.