Mail ons Bel ons Bezoek ons op LinkedIn Bezoek ons Youtubekanaal

Rembrandt park Amsterdam

Redenko levert 2 warmtewisselaars om het pand in Rembrandt park Amsterdam op duurzame wijze te voorzien van warmte en koude!

Beide warmtewisselaars zijn ontworpen voor 160 m3/h en uitgevoerd met RVS platen. De Bron wisselaar levert een vermogen van 1394 kW en wordt gebruikt voor levering warmte aan de warmtepompen en de levering van koude voor vrije koeling.

De wisselaar voor de droge koeler levert een vermogen van 1200 kW en wordt gebruikt voor de afvoer van condensorwarmte van de warmtepompen.

Tevens hebben wij voor dit project een tweetal buffervaten mogen leveren. Een buffervat voor verwarming met een inhoud van 2000 liter en een buffervat voor koeling met een inhoud van 2500 liter.
Redenko is specialist in WKO systemen, wij leveren alle componenten voor een WKO systeem en zorgen voor de perfecte afstemming hierin.

Het Rembrandt park één is een uniek concept door de centrale ligging van de kantoorpanden omringt door het park. De twee bovenste verdiepingen van glas bieden een spectaculair zicht over de stad. De locatie is 24/7/365 bereikbaar voor zowel professionele als persoonlijke doeleinden. Centraal gelegen en goed bereikbaar vanuit het centrum van Amsterdam[1].