Mail ons Bel ons Bezoek ons op LinkedIn Bezoek ons Youtubekanaal

Nieuwbouw Amphia ziekenhuis te Breda

Amphia bouwt de komende jaren aan een nieuw en vernieuwd ziekenhuis aan de Molengracht in Breda. In opdracht van het consortium I4Care heeft Redenko de opdracht gekregen voor de levering van platenwarmtewisselaars en voorraadvaten.

De platenwarmtewisselaars met pakkingen van 1250 en 1800 kW worden ingezet om de condensorwarmte van de warmtepompen af te voeren. Daarnaast zijn er nog 9 stuks gesoldeerde platenwarmtewisselaars geleverd varierend van 12 – 65 kW voor onder andere vloerkoeling, vloerverwarming en proceskoeling.

Voor de warmte- en koudeopslag heeft Redenko 5 stuks buffervaten geleverd van 3500 liter. Deze buffervaten zijn voorzien van spreidplaten om de gelaagdheid te kunnen waarborgen. Uitwendig zijn deze buffervaten voorzien van een unieke PE lining, voordelen hiervan zijn onder andere de zeer goede corrosiebestendigheid en chemische resistentie. Tevens is deze PE lining uitermate sterk , slag- en stootvast en flexibel. De PE lining wordt volledig in huis aangebracht waardoor kwaliteit en levertijd gewaarborgd kunnen worden. De PE is volledig recyclebaar, en in drie verschillende kleuren beschikbaar.