Mail ons Bel ons Bezoek ons op LinkedIn Bezoek ons Youtubekanaal

High Park Arnhem

Weer een mooie levering droge koelers en warmtewisselaars project High Park

High Park te Arnhem is het nieuwe woningproject aan de Velperweg te Arnhem. Redenko draagt bij aan het comfort van de bewoners door de levering van 2 stuks droge koelers en diverse warmtewisselaars.

De droge koelers worden o.a. ingezet voor het regenereren van de WKO installatie. Het totale vermogen van 1100 kW is in verband met de strikte geluidseisen verdeelt over 2 stuks V model droge koelers met 16 ventilatoren. Elke droge koeler is 12 meter lang en weegt circa 5000 kg. De koelers zijn geleverd inclusief complete regeling welke ervoor zorgt dat de energiezuinige EC motoren zo effici├źnt mogelijk worden aangestuurd.
Om de onderhoudsinterval te vergroten zijn de warmtewisselaars van de droge koeler uitgevoerd met een grotere finspacing dan standaard. Voor de hydraulische scheiding van het water en het water/glycol circuit hebben wij hiervoor ook de bijpassende warmtewisselaar geleverd. Doordat wij zowel de warmtewisselaar als de droge koeler kunnen leveren heeft de klant altijd de optimale combinatie hiervan.