Mail ons Bel ons Bezoek ons op LinkedIn Bezoek ons Youtubekanaal

Crossover Amsterdam

Redenko levert verticale én horizontale buffervaten op de Zuidas in Amsterdam!

Op de Zuidas in Amsterdam, op de hoek van de afrit A10 Zuid en de Europaboulevard. wordt CROSSOVER gebouwd. Het gebouw belooft een spannende mix te worden van wonen, werken en voorzieningen. Het gebouw krijgt twee certificaten bij oplevering: BREEAM-NL Outstandig en WELL-Core; uniek voor mixed-use gebouwen in Nederland. Medio 2023 moet het complex zijn opgeleverd.
 
Redenko is specialist in het ontwerp en de fabricage van speciale buffervaten. In dit project werd de lat hoog gelegd door de opdrachtgever: buffervaten met speciale diameters door de beperkte hoogte, scheidingsschotten en geperforeerde buizen en dit alles in horizontale én verticale uitvoering. In nauw overleg met Duurzaam Opgewekt en onze productieafdeling zijn deze vaten van 3000 liter (2 stuks) en 6000 liter ontworpen en gefabriceerd. Gezien de afmetingen zijn de vaten al in een vroeg stadium op de bouw geleverd, zodat ze gemakkelijk op de juiste locatie geplaatst konden worden.

Kijk voor meer informatie over onze project specifieke buffervaten eens op www.redenko.nl of neem contact met op via 085 – 800 10 20.

Wij wensen AM GebiedsontwikkelingDuurzaam Opgewekt en BAM Wonen veel succes met het verdere verloop van dit mooie project!