Mail ons Bel ons Bezoek ons op LinkedIn Bezoek ons Youtubekanaal

BIT Data Center te Ede

De BIT-datacenters zijn gebaseerd op de laatste stand van de techniek en voldoen aan de hoogst mogelijke standaards op het gebied van beveiliging en betrouwbaarheid.
Wij zijn dan ook zeer verheugd dat wij voor dit project een mooie opdracht voor de levering van een APV platenwarmtewisselaar hebben gekregen.

BIT Data Center te Ede wordt vanaf nu gekoeld door onze energie efficiente platenwarmtewisselaar Leo Energysaver met een vermogen van 1450 kW. In dit project is de platenwarmtewisselaar niet in de gebruikelijke technische ruimte, maar op het dak van het datacentrum geplaatst. Wij zijn trots op de persoonlijke service die wij ook in dit project hebben kunnen bieden voor onze klant. Redenko heeft de flexibiliteit om logistiek gezien een extra steentje bij te dragen, leveringen op een specifiek tijdstip zijn voor ons dan ook geen probleem.

BIT beschikt nu over circa 1.800 m2 serverruimte verdeeld over drie datacenters. Het eerste datacenter BIT-1, dient als back-up locatie.
BIT-2A beschikt over 400 m2 serverruimte en BIT-2BCD heeft 1.400 m2 serverruimte verdeeld over drie verdiepingen waarvan één ondergronds.