Mail ons Bel ons Bezoek ons op LinkedIn Bezoek ons Youtubekanaal

5TRACKS Breda

Redenko heeft weer een mooie levering mogen realiseren van warmtewisselaars en buffervaten voor het project 5TRACKS te Breda.

Een van de grotere projecten waar Redenko recent aan mee heeft gewerkt is het project 5TRACKS te Breda. Voor de WKO installatie en de gebouwinstallatie zijn door ons in totaal 9 stuks platenwarmtewisselaars met pakkingen geleverd. Toepassingen zijn onder andere voor het grondwatersysteem van de warmte koude opslag en dubbelwandige platenwarmtewisselaars voor toepassing in het warm tapwatersysteem. Voor de buffering van het warm tapwater zijn ook 3 voorraadvaten geleverd, met een inhoud van 3000 liter per stuk.

Voor de buffering van het verwarmings- en koelsysteem zijn buffervaten met een gezamenlijke inhoud van 10.000 liter geleverd. De buffervaten zijn in overleg met de klant in de gewenste maatvoering en met de aansluitingen op de gewenste posities als maatwerk geproduceerd.

Het project:

5Tracks is een nieuwe locatie middenin Breda die uitdaagt en inspireert, waar je energie van krijgt! Werken en wonen voor de nieuwe generatie. Het ligt naast het station in Breda en is verdeeld over drie complexen. Er komt een hotel, congresruimtes, een gym, kantoren, winkels, een restaurant en 176 appartementen.

In plaats van één toren wonen en één toren werken, worden alle functies in de drie gebouwen gecombineerd. Het grootste voordeel daarvan is dat het gebouw altijd aan staat. Op ieder moment van de dag is er levendigheid in alle gebouwen. En door alles samen te brengen, creëer je ook verbinding tussen de functies.”