Mail ons Bel ons Bezoek ons op LinkedIn Bezoek ons Youtubekanaal

Over ons

Al meer dan 30 jaar levert Redenko energie-efficiënte componenten voor warmte- en koudeprojecten. Dit doen we met een fantastisch team. Gedreven, enthousiast en altijd bereid om dat ene stapje extra te doen.

Want ons gaat het om meer dan kwaliteitsproducten, service en duidelijk zijn. Het liefst zien we jou terugkomen. Omdat er goed naar je geluisterd is en je krijgt waar je om vroeg. Daar draait het uiteindelijk om.

Samen met jou ontwerpen, overleggen en tot een oplossing komen waar andere leveranciers of distributeurs deze niet hebben. Die uitdaging geeft ons enorm veel energie! 

Hier staan wij voor

Eén adres

Met meer dan 30 jaar aan technische kennis en ervaring onderscheiden wij ons. Bij ons kunnen dezelfde specificaties leiden tot een verrassend ontwerp en slimme combinaties tot een breed aanbod. Daag ons gerust uit!

Maatwerkoplossingen

Als installateur van (complexe) energiezuinige installaties is het soms zoeken naar een leverancier met specialistische kennis van warmte en koude. Redenko heeft die technische know-how in huis. Wij ontwerpen en leveren desgewenst - in nauwe samenwerking - componenten op maat.

Ontzorging

Componenten op moeilijk bereikbare of drukke plekken leveren? Binnen het afgesproken tijdvak, just in time of tienhoog? Wij doen het!

Wedden dat zaken doen met ons energie oplevert?

Laat je adviseren door ons Redenko Energy Team.

Het Redenko Energy Team staat voor je klaar

Dinant Bauer

Door jarenlange ervaring met de klanten en onze producten in onze markten ben ik een goede gesprekspartner voor je. Bovendien is mijn glas altijd halfvol! 

Onze fabrikanten, klanten en relaties ontzorgen, proactief reageren en oplossingsgericht werken. Die aspecten vind ik ontzettend belangrijk. Net als dat onze bedrijfscultuur aansluit op die van jou. Zo kunnen we samen een duurzame relatie aangaan met ruimte voor discussie.

Dinant Bauer

Algemeen Directeur
06 - 514 622 33
bauer@redenko.nl

John Kastelijns

Elke dag ben ik bezig om de beste oplossing te bieden tegen een passend budget. Hiervoor overleg ik veel: met klanten, met de fabrikant en met mijn collega’s. Het geeft enorm veel voldoening wanneer jij als klant tevreden bent!

Ik vind het belangrijk dat je op een correcte manier wordt geholpen en om die reden bij ons terugkomt. Goed luisteren en toegevoegde waarde bieden zijn in mijn ogen de enige manieren om dat te bereiken.

John Kastelijns

Technisch Directeur
06 – 573 036 38
kastelijns@redenko.nl

Raymond de Groot

Ik houd mij bezig met alle financiële administratieve zaken en rapportages. Zo houd ik ‘achter de schermen’ Redenko in balans.

Raymond de Groot

Administrateur
085 - 213 03 17
groot@redenko.nl

Miranda Calsijn

Ik begeleid jouw opdracht van inkoop naar de uiteindelijke projectlocatie. Van dagelijks contact met onze fabrieken, het monitoren van de levertijden tot aan het organiseren van alle transporten voor de levering op de juiste tijd, op de juiste plaats.

‘Alle ballen hoog’ is mijn motto. Ik ontzorg je graag en voor organisatorische vragen kun je altijd bij mij terecht. Als enige dame sta ik mijn mannetje in het Redenko team!

Miranda Calsijn

Officemanager
085 - 213 03 10
calsijn@redenko.nl

Joey van den Brink

Hetgeen wat mij elke dag weer voldoening geeft is, het samen met onze klanten de meest technisch en commerciële oplossingen te realiseren.

Het signaleren en realiseren van kansen en mogelijkheden binnen de HVAC-markt is hetgeen waar ik dagelijks veel positieve energie van krijg!


Samen met het Redenko Energy Team zorgen wij voor een hoog klanttevredenheid en langdurige samenwerkingen.

Joey van den Brink

Key Account Manager
06 - 57 88 62 52
brink@redenko.nl

Mark Nuijten

Graag stel ik u mijzelf voor als technisch commercieel manager bij Redenko.

Voor de meeste technische en commerciële vragen met name de mechanische en elektronische afleversets draai ik mijn hand niet voor om. Waar Redenko het verschil in maakt is de goede service en dat zie je terug in de lange en duurzame relaties met onze klanten.

Daarom daag ik jullie uit om samen met het Redenko team op zoek te gaan naar de meest passende technische en commerciële oplossing voor jullie koude en warmte projecten.

Mark Nuijten

Technisch Commercieel Manager
06 -193 137 00
nuijten@redenko.nl

Mark Gort

Ik beantwoord al je technische en commerciële vragen over droge koelers, warmtewisselaars en buffervaten. Mijn specialisatie zijn de niet-standaard oplossingen. Dus mocht je een complex project hebben waar extra ondersteuning gewenst is, neem dan vooral contact op. Vanuit jarenlange kennis en ervaring geven wij je gedegen advies.

Mark Gort

Technisch commercieel adviseur
085 - 213 03 14
gort@redenko.nl

Klaas Hogerhuis

Techniek in de breedste zin is mijn passie. Van ontwikkelen tot en met onderhoud. 

Daarbinnen is klimaattechniek mijn ervaringsgebied. Vanuit de luchttechniek nu de waterzijdige invalshoek.  Het vinden van een technisch optimale oplossing staat bij mij voorop.

Klaas Hogerhuis

Technisch Commercieel Adviseur
085 - 213 03 19
hogerhuis@redenko.nl

Stan van Loenhout

Jouw aanvraag voor een warmtewisselaar of buffervat komt bij mij terecht. Op basis van de uitgangspunten bereken ik een passende oplossing. Deze komt in een overzichtelijke offerte te staan. 

Wat mij een voldaan gevoel geeft? Wanneer jij opdracht voor een project hebt gegeven of tevreden bent over de levering. Helemaal wanneer ik dit vanaf de aanvraag heb behandeld!

Stan van Loenhout

Sales Engineer
085 - 213 03 16
loenhout@redenko.nl

Daan Frijters

Mij kan je alles vragen over onze producten. Samen komen we tot een oplossing die technisch, economisch en ecologisch verantwoord is.

Direct contact en een uitmuntende service is waar ik voor sta. Schroom daarom niet om te bellen over jouw technische uitdagingen!

Daan Frijters

Projectontwikkelaar
06 49 93 24 71
frijters@redenko.nl

Bekijk de video!

Binnen twee minuten weten wie we zijn en wat we voor je kunnen betekenen? Klik dan op het filmpje! Heb je vragen of wil je ons bezoeken? Neem gerust contact op. We ontvangen je graag bij ons op kantoor.