Mail ons Bel ons Bezoek ons op LinkedIn Bezoek ons Youtubekanaal

Fast Track

Bespaar energie met snelle selectie en levering

Redenko en Alfa Laval zijn er om de markt te voorzien van kant-en-klare oplossingen waar onze klanten op kunnen vertrouwen. Versnel en vereenvoudig jou dagelijkse berekeningen met Fast Track; een gestandaardiseerde serie platenwarmtewisselaars met pakkingen. We hebben onze gerenommeerde ervaring, innovatieve technologie en diepgaande klantenkennis gecombineerd om ontwerpen van hoge kwaliteit te creëren die onnodige doorlooptijden helpen verkorten.

Geleverd in enkele dagen, om jarenlang te presteren

Fast track is de eerste gestandaardiseerde serie platenwarmtewisselaars die snelle, energie-efficiënte resultaten garandeert zonder in te boeten op kwaliteit of levensduur. Fast track begint met een snelle en eenvoudige selectie en elimineert de tijd die nodig is voor het wachten op berekeningen en het plaatsen van bestellingen. Zodra je in je eigen tijd een beslissing hebt genomen, beloven wij dat jouw bestelling binnen enkele dagen verpakt en naar jou onderweg is.

Dankzij een kortere selectie en een snelle levering kunnen wij onze klanten helpen om langer operationeel te blijven. Met andere woorden, wij kunnen jou helpen tijd, geld en energie te besparen die gewoonlijk verspild zouden worden aan langdurige en onnodige stilstandperiodes.

Maak het leven eenvoudiger met Fast Track en ga naar onze link om energie te besparen en stel ons Redenko Energy Team op de proef!