Mail ons Bel ons Bezoek ons op LinkedIn Bezoek ons Youtubekanaal

Aankondiging nieuwe website

Omdat de tijd en ontwikkelingen niet stilstaan werd het tijd om onze website in een nieuw jasje te steken. Met trots kunnen wij melden dat onze geheel nieuwe website vanaf heden online staat. Niet alleen het uiterlijk van de website, maar ook hebben we enkele functionaliteiten aan de website toegevoegd zoals 3D animaties van onze buffervaten.

Professionalisering

Redenko is afgelopen jaren enorm gegroeid, niet alleen fysiek, maar ook op het gebied van professionaliteit. Met deze professionalisering in het achterhoofd en het oog op de toekomst, werd het ook tijd om onze website eens grondig aan te pakken. De site moest beter, sneller en moderner.
Naast een vlotter (en mooier) uiterlijk, blijft het voornaamste doel om jouw te informeren en onze kennis te delen.  

Oud en vertrouwd

Er zijn veel veranderingen doorgevoerd om zo onze website te verbeteren, maar uiteraard is de informatie op de website gelijk gebleven. Het doel van onze website is nog steeds het informeren over onze componenten.

Daarnaast zullen wij ook op de nieuwe website blijven informeren middels maandelijkse nieuwsartikelen en een nieuwsbrief. En kun je zoals vertrouwd via onze website een offerte op maat aanvragen.